Yogaweekend – Furuvik

Sök på furuvik.se

Yogaweekend

Unna er en weekend med Hillevi Björn och låt era sinnen och själ få avkoppling.

Tillsammans med Hillevi har vi satt ihop en weekend den 6-7 oktober som kommer att göra gott för kropp och själ.

Yoga är en mycket gammal indisk filosofi och livsväg. Genom årtusenden av praktisk användning har yoga utvecklats till ett instrument för harmoniskt samspel mellan människans alla aspekter – kropp, sinne och själ. Metoder för yogautövandet kan variera mellan olika yogaskolor och människor, men gemensamt för alla är en strävan efter att leva i inre och och yttre harmoni och i kontakt med vår egna djupare identitet.

Yoga passar för alla individer i alla åldrar.Yoga utvecklar en närvaro och att acceptera sig själv som man är just nu – sin kropp, sina tankar och sina känslor.

Medvetenhet är ett centralt begrepp inom yoga. Att vara medveten innebär att vara ständigt närvarande i nuet – att vara uppmärksam. Med uppmärksamhetens hjälp upptäcker man spänningar och blockeringar av såväl fysisk som mental och emotionell natur. Man lär sig också att lösa upp dessa från grunden.

Här hittar du programmen för de båda dagarna

 

Jag heter Hillevi Björn och har praktiserat yoga i 14 år. Yogan har blivit en livsstil och har hjälpt mig på många plan, framför allt med min personliga utveckling. Jag praktiserar och lär ut alla de klassiska formerna av yoga.