Sök på furuvik.se

Vårens weekendpaket

Ta med familjen och upplev spännande djurmöten och aktiviteter!

Sista chansen – Boka Vårens weekendpaket 11-12 maj!

Följ med in i parken innan den öppnat för säsongen! Med vårens weekendpaket får ni under en fullspäckad helg träffa våra djur pirrigt nära, hänga med på skojiga aktiviteter och övernatta på vårt mysiga hotell vid havet.

Nära djurmöten

Er vistelse börjar i vacker miljö med lunch på Furuvik Havskrog. När ni njutit klart av den goda maten möts ni upp av någon av våra kunniga djurvårdare som tar er med på äventyr i parken. Här får ni träffa massvis med spännande djur på riktigt nära håll och lära er mer om dem – allt från regnskogens kloapor till öknens kameler. Ni får dessutom chans att mata och hälsa på linderödssvin, gestrikefår och alla våra andra fäboddjur.

Roliga aktiviteter

Förutom nära djurmöten kommer hela dagen att fyllas med ett gäng roliga aktiviteter. Det bjuds bland annat på korvgrillning och lekar som klassiska ”gissa bajset” tillsammans med våra djurvårdare. Efter en fullspäckad dag sover ni gott i ert rum på Furuviks Havshotell och på morgonen bjuds ni på en generös frukostbuffé som passar såväl stora som små.

Missa inte chansen att uppleva en oförglömlig helg med familjehäng och nära djurmöten!