Lars Winnerbäck – Furuvik

Sök på furuvik.se

Lars Winnerbäck

Han gjorde en bejublad konsert i Furuvik i juli 2016 och nu till sommaren är det återigen dags för en omfattande skandinavisk sommarturné, som i kontrast till den senaste tidens avskalade format nu blir till en stor produktion. Vi är glada att meddela att vi den 29 juli åter får se Lars Winnerbäck kliva upp på Stora Scen.

I oktober var det biopremiär för filmen ”Winnerbäck – Ett slags liv”. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framför allt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck, när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthusen runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion. I juli 2016 spelade han inför ett fullsatt Furuvik och den 29 juli kliver Lars Winnerbäck återigen ut på Stora Scen.

Kommande evenemang

Ingrosso och Sandman18 maj

Peter Jöback6 juli

Whitesnake10 juli

Ulf Lundell19 juli

Miriam Bryant20 juli

Samir & Viktor27 juli

Miss Li17 augusti