Sök på furuvik.se

Äventyrspoolen

Furuviks poolområde är på väg mot att bli ett av regionens häftigaste äventyrsbad utomhus. Idag finns en stor härlig pool, en sprillans ny barnpool, två fartiga vattenrutschar och ett plaskigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga och spännande badlekar.

Poolen ligger till höger strax innanför entrén omgärdad av lummig grönska. En perfekt tummelplats för alla som gillar härliga vattenlekar. Runt poolen finns ett skönt trädäck och stora gräsytor att lägga ut picknickfilten på och bara njuta. Våra allra minsta gäster kan svalka sig i vår sprillans nya barnpool. Temperaturen ligger runt 22 grader men kan variera beroende på väder.

På området finns det en glasskiosk samt duschar, toaletter och omklädningsrum. Du badar i badbyxor, baddräkt eller bikini. De allra minsta använder badblöja. Av hygieniska skäl tillåts inte badkläder av bomull eller liknande material.

Vi förbehåller oss rätten att stänga av delar av poolområdet vid reparationsarbeten, rening, ogynnsam väderlek etc. Kompensation betalas då ej ut.

Här hittar du poolens öppettider.

Förhandsboka biljett

Boka boende

Parken

Äventyrsön

Äventyrspoolen

Flodfärden

Hemliga Fortet