Äventyrspoolen – Furuvik

Sök på furuvik.se

Äventyrspoolen

Furuviks poolområde är på väg mot att bli ett av regionens häftigaste äventyrsbad utomhus. Idag finns en stor härlig pool, en sprillans ny barnpool, två fartiga vattenrutschar och ett plaskigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga och spännande badlekar.

Efter en varm, härlig dag fylld av nya djurvänner och massor av karusellåkande är det skönt att ta ett dopp i vår stora pool. Poolen ligger till höger strax innanför entrén omgärdad av lummig grönska. En perfekt tummelplats för alla som gillar härliga vattenlekar. Runt poolen finns ett skönt trädäck och stora gräsytor att lägga ut picknickfilten på och bara njuta. Våra allra minsta gäster kan svalka sig i vår sprillans nya barnpool. Temperaturen ligger runt 22 grader men kan variera beroende på väder.

På området finns det en glasskiosk samt duschar, toaletter och omklädningsrum. Du badar i badbyxor, baddräkt eller bikini. De allra minsta använder badblöja. Av hygieniska skäl tillåts inte badkläder av bomull eller liknande material.

Vill man övernatta erbjuder vi unikt boende i Orientexpressen som består av sovvagnar från den ursprungliga tåglinjen Paris – Istanbul. Där sover man skönt och vaknar bara några morgonsprång från det turkosa vattnet i poolen.

Vi förbehåller oss rätten att stänga av delar av poolområdet vid reparationsarbeten, rening, ogynnsam väderlek etc.

 

Aqua Jungle

Alldeles innanför entrén ligger Aqua Jungle. Det här är en perfekt lekplats för alla som gillar härliga vattenlekar. Här kan man klättra, plaska och åka rutschbana. Runt poolen finns ett skönt trädäck och stora gräsytor att lägga ut picknickfilten på och bara njuta.

Barnpoolen

Här är platsen för våra allra minsta gäster att svalka sig. En lite varmare pool där man kan plaska runt själv eller busa med den stora vattensprutande svampen i mitten. Runt poolen finns stora gräsytor att lägga ut picknickfilten på och bara njuta.

Vattenrutsch

Äventyrsbadet är det perfekta stället att svalka av sig efter en dag fylld av upplevelser i parken. Här hittar ni bland annat två fartiga vattenrutschar. Full fart rätt ner i plurret!

Förhandsboka biljett

Idag på Furuvik

Parken öppnar 19/5
kl.10.00-21.00

Boka boende

Parken

Äventyrsön

Äventyrspoolen

Flodfärden

Hemliga Fortet