Sök på furuvik.se

Konferens

Boka unika konferenser på Furuvik Havshotell

Storslagen utsikt, god mat, unika aktiviteter och häftiga djurmöten. Att samla företaget i Furuvik är en fantastisk upplevelse, året om! Oavsett om ni vill svetsa samman kollegorna med konferens, kick-off eller teambuilding finns det någonting för er. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss och hjälper er att skapa den perfekta konferensen för ditt företag. Nedan kan ni läsa mer om möjligheterna hos oss. Varmt välkomna!

Unika företagsaktiviteter

Plocka fram vinnarskallen och utmana kollegorna i 5-kamp, följ med in i parken för exklusiva djurmöten, åk på ett fartfyllt äventyr i en ribbåt och avsluta dagen under stjärnklar himmel i en vedeldad badtunna. Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

Läs mer om våra unika aktiviteter här

 

Kreativa konferenslokaler

Omgivningen i Furuvik är som gjord för kreativa möten och spännande företagsevent. I lugn och genuin atmosfär, med havet som granne kan upp till 50 personer konferera i nya lokaler som utrustats med all modern teknik ni kan önska.

Läs mer om våra konferenslokaler här

 

Havsnära mat

Vägg i vägg med hotellet ligger mysiga Furuvik Havskrog som är listade av White Guide. Här kan ni avnjuta härliga måltider mellan och efter möten i magisk skärgårdsmiljö. Havskrogen tillreder rätter som skapas av utvalda fräscha och ekologiska råvaror. Vegetariska och veganska alternativ finns givetvis alltid tillgängliga.

Läs mer om Furuvik Havskrog här