Sök på furuvik.se

Hitta hit

Furuviksparken ligger naturskönt vid Östersjön ca 1 mil söder om Gävle efter riksväg 76.

För din GPS: LAT 60 39.255 N LONG 17 20.148 E

Ta bussen till Furuvik

Du kan åka buss från Gävle till Furuvik. För tider kolla www.ul.se.

Ta bilen till Furuvik

Från Uppsala, Avesta, Falun och Bollnäs åker ni på ungefär en timme, från Stockholm på ca. en timme och fyrtio minuter, från Sundsvall på ungefär två och en halv timma. Vi har en helt nybyggd parkering direkt utanför entrén. Furuvik är väl skyltat från E4an. Parken ligger längs E4ans gamla sträckning längs kusten, en mil söder om Gävle (avfart från E4 Gävle syd, eller vid Dragon Gate om ni kommer från söder).

Parkeringsavgifterna på våra parkeringar går via Q-park som tar 60 kr/dag. Nu gör vi det enklare för dig som besökare på Furuvik att betala din parkering. Ladda ner appen MobilPark via Google Play eller App Store redan idag. Väl på plats betalar du snabbt och enkelt med ett klick.

Du registrerar ditt betalkort och registreringsnummer i MobilPark och slipper extra kostnader och fakturor. Kvittot sparas direkt i appen och skickas även som ett mejl.

Läs mer om MobilPark här.

Ta båten till Furuvik

Kom till Furuvik havsvägen och lägg till i Furuviks fina Gästhamn. Här hittar ni en utsikt som inte går att beskriva. Ta med vännerna innan konserten eller parkbesöket och lägg till i hamnen. Här finns grillar och mycket annat. Läs mer om Furuviks Gästhamn och Havscamping här.

Du kan även ta Limöbåten till Furuvik. Läs mer och se turlista här.

Ta tåget till Furuvik

Tågperrongen ligger precis utanför huvudentrén till parken.

Bokning via www.resrobot.se, www.ul.se eller www.sj.se

Ta taxi till Furuvik

Ring Sverige Taxi (Gävle Taxi) 026 12 90 00 www.gavletaxi.se

Ta cykeln till Furuvik

Bor du i Gävle ska du naturligtvis passa på att testa den asfalterade och belysta cykelbanan som leder ända fram till Furuviksparken från Gävle. En utmärkt utflykt på cirka en mil enkel väg.