Sök på furuvik.se

Halloween

Rysmys för hela familjen

Ta med hela familjen till ett mysigt och rysligt Furuvik! Den 26-27 oktober och 30 oktober-3 november tätnar mystiken återigen i parken. Bland annat kommer förra årets uppskattade attraktioner Kaptensgården och Labyrinten tillbaka och de får sällskap av spännande nyheter. Är ni sugna på pirr i magen kan ni ta en tur i någon av våra många karuseller (vi reserverar oss för att behöva stänga vissa attraktioner vid ogynnsamt väder). Eller varför inte testa lyckan i våra roliga spel på tivolit?

Glöm inte bort att du får 20% rabatt på din entrébiljett om du har guld- eller säsongskort från sommarsäsongen 2019!

Rabatterad entré och åk – endast online!

Årets nyhet i webbshoppen är Åkpaketet som endast går att köpa online! Åkapketet ger dig entré, fria åk och tillgång till alla halloweenaktiviteter från 299 kr (ord. pris 338 kr)!

Köp ditt Åkpaket här!

Årets stora nyhet – Skräckexpressen!

”Det är många år sedan Orientexpressen försvann spårlöst på vägen till Istanbul. En expedition tillsattes för att hitta det försvunna tåget, och efter månader av sökande återfanns det tillslut, övervuxet av murgröna och törnar på en längesedan övergiven perrong. Tågvagnarna togs om hand och har idag hittat till Furuvik. Ingen vet vad som hände med tåget innan det parkerade på den övergiva perrongen, men en sak är säker. Något mörkt har intagit de trånga kupéerna… och vad det än är, så gillar de inte oinbjudna besökare…” 
Årets stora nyhet till Halloween på Furuvik är Skräckexpressen! Upplev skräckhuset för de lite modigare barnen (rekommenderat 7 år) som ni hittar på badområdet i den gamla Orientexpressen.

Övernatta och få en hel dag i parken med Halloweenpaketet

Passa på att kombinera ert besök på Halloween i Furuvik med en övernattning på Furuvik Havshotell. När ni bokar rum med ankomst under perioden 25-27/10 och 30/10 – 3/11 så ingår 1-dags Halloweenentré till parken, frukost och parkering i rumspriset.