Sök på furuvik.se

Aktiviteter

Unika företagsaktiviteter

Oavsett om ni vill ha konferens, kick-off, personalfest eller teambuilding har vi aktiviteter som passar er. Vi hjälper er att planera in spännande, skrattfyllda och harmoniska alternativ som gör er vistelse extra unik och fantastisk. Här är några av de företagsaktiviteter vi erbjuder:

Exklusiv djurguidning

Följ med våra kunniga djurvårdare in i magiska Furuviksparken för att träffa våra närmaste släktingar – primaterna. Under 1,5 timme får ni närgångna möten med såväl små som stora primater samtidigt som en djurvårdare berättar mängder av spännande fakta om djuren, deras olika egenskaper och hur parken jobbar med bevarandet av våra hotade arter.

Upp till 5-kamp!

Inget höjer stämningen och svetsar samman gänget som en rejäl 5-kamp. Kavla upp ärmarna, plocka fram tävlingsnerverna och utmana chefen och kollegorna i våra stenhårda 5-kampsgrenar.  Här sätts känslorna i svall men skrattet alltid går segrande ur striden. När ni 5-kampar kan ni även lägga till en 5-kampsvärd som peppar er, hjälper till att hålla koll på poängen och ser till att ni får en tävlingsupplevelse ni sent kommer att glömma.

Slappna av i vedeldade badtunnor vid havet

Precis vid havet, i nära anslutning till Havshotellet, kan ni njuta av våra nya badtunnor och en bastu. Badtunnorna rymmer 8-9 personer åt gången och värms upp av en äkta vedeldad kamin till behagliga 37-39 grader och bastun till ca 80 grader. Den vackra havsutsikten får ni på köpet!

Upplev farten i en RIB-båt

Det snabbaste sättet att ta del av Gävles skärgård är utan tvekan i en RIB-båt. Båten är speciellt framtagen för höga hastigheter och med sina grymma sjöegenskaper tar ni enkelt fram oavsett vilket vatten ni möter! Ni utgår från Furuvik Havshotell och tar er sedan runt i skärgården i en minst sagt annorlunda naturupplevelse. Ett måste för alla adrenalin-junkies!