Sök på furuvik.se

Boka hotellrum

Logi

På Furuvik Havshotell bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö. Vägg i vägg med hotellet hittar ni åretrunt-öppna Furuvik Havskrog.
När du bokar hotellrum ingår alltid en generös frukostbuffé. Vi ses!

Nyhet! – Vårens Weekendpaket (februari – maj)

Följ med in i parken innan den öppnat för säsongen! Med Weekendpaketet får ni under en fullspäckad helg träffa våra djur pirrigt nära, hänga med på skojiga aktiviteter och övernatta på vårt mysiga hotell vid havet. Weekendpaketet är bokningsbart 23/2, 30/3, 13/4, 4/5 och 11/5. Läs mer om Vårens weekendpaket här!

Fira påsk på Furuvik!

I påsk (20-21 april) erbjuder vi ett rabatterat boendepaket för er som vill göra påsken med familjen extra härlig. Under två dagar fylls hotellet med roliga aktiviteter för alla åldrar. Använd koden ”PÅSK2019” när du bokar för att ta del av erbjudandet.  Läs mer om Påskerbjudandet här!

Golfpaketet

Boka din ultimata golfweekend på Furuvik Havshotell!

Tillsammans med Älvkarleby Golfklubb kan du nu få en underbar upplevelse med golfspel på en fin bana och övernattning på Furuvik Havshotell endast 10 minuter från golfbanan. Avsluta en härlig dag på banan med prisbelönt mat på Furuvik Havskrog i en lugn skärgårdsmiljö. Läs mer om Golfpaketet här!

Furuvikspaketet (maj – september)

Kombinera en natt på Havshotellet med härliga dagar i parken. Med Furuvikspaketet ingår två dagars parkentré och mängder av äventyr när ni  bokar en natt på hotellet! Furuvikspaketet är bokningsbart 18/5 – 18/8, 24/8 – 25/8 och 31/8 – 1/9.