Orientexpressen – Furuvik

Sök på furuvik.se

Orientexpressen

Visst låter det spännande? Nästan som att ta plats i en saga från en svunnen tid. Precis innanför parkens entré står tre sovvagnar från Orientexpressen uppställda på räls.

Det är mindre kupeér med tre bäddar ovanpå varandra med plats för två vuxna och ett barn. Boendet är en barnfavorit, annorlunda och ligger lägligt, bara några skutt från poolen. Standarden är av vandrarhems karaktär. Vi vill upplysa om att temperaturen i kupeérna växlar i takt med väder och vind dvs. varmt vid riktig sommar och svalt vid kallare väder. Väljer du att bo i Orientexpressen ingår entré till parken i priset, vare sig Ni bokar via telefon eller online. Incheckning sker i vår Gästservice inne i parken, 48h parkeringstillstånd köpes med fördel vid bokningstillfället och hämtas ut i entrén till parken, alternativt i samband med incheckning (då dock inne i parken).

Alla priser anges med 2 dagars entré till Furuviksparken.

Våra boenden

Campingplats med el

Furuvik Gästhamn

Furuvik Havshotell

Havsstuga

Orientexpressen

Provbo en Kabe

Stuga

Övriga boenden

Scandic CH

Ligger i centrala Gävle, endast 2 minuters promenad från järnvägsstationen. Där finns trådlös Internetuppkoppling i 3 mötesrum och i alla gästrum. Du kan varva ned i bastun och relaxavdelningen eller träna i gymmet. Koppla av i restaurangen och baren efter en härlig dag i Furuviksparken.


Scandic Gävle Väst

Hotellet ligger nära naturen, 10 minuter från Gävles stadskärna. Här kan du träna i träningsrummet, koppla av i poolen och bastun eller äta en god middag i restaurangen.


Elite Grand Hotel

I en pampig byggnad från 1901 och granne med Gävle tågstation ligger detta vackra hotell. Här erbjuds en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender. I hotellet finns relaxavdelning, vacker restaurang och bar.


Clarion Hotel Winn

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Gävle, nära till både shopping och kultur.


Älvkarleby Turisthotell

Älvkarleby Turisthotell ligger vackert och naturnära precis där Dalälven mynnar ut i havet några mil söder om Gävle.