Furuvik Havshotell – Furuvik

Sök på furuvik.se

Furuvik Havshotell

Välkommen till en avkopplande vistelse vid havet

Här bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö. Vägg i vägg med hotellet hittar ni Furuvik Havskrog – en åretruntöppen restaurang som serverar fisk, skaldjur och andra läckerheter där menyn är komponerad av prisbelönta krögaren Jonas Dahlbom.  Klicka här för att boka rum. 

Halloween

Passa på att kombinera ert besök på Halloween i Furuvik med en övernattning på Furuvik Havshotell. När ni bokar rum med ankomst under perioden 27-28/10 & 31/10 – 4/11 så ingår 1-dags Halloweenentré till parken, frukost och parkering i rumspriset. Läs mer om Halloween i Furuvik här.

Lyxweekend

Skäm bort din närmaste. Det finns alltid tid för kärlek, så varför inte skämma bort varandra med en lyxig hotellövernattning? I paketet ingår bl.a. en trerättersmiddag på Furuvik Havskrog. Läs mer om paketet här.

Konferens

Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter med skräddarsydda aktiviteter i parken, samt vällagad mat. Läs mer om konferens här.

Furuvik Havskrog

I anslutning till hotellet ligger Furuvik Havskrog. Här kan ni äta en god vällagad middag med en härlig utsikt. På söndagar dukas det upp till klassisk söndagsmiddag med sill och laxbuffé, val av tre varmrätter och en kaffe & kakbuffé till efterrätt.  Furuvik Havskrog är öppen onsdag – lördag kl. 17.00 – 23.00, söndag 13.00 – 18.00. Läs mer och boka bord.

 

 

 

Våra boenden

Campingplats med el

Furuvik Gästhamn

Furuvik Havshotell

Havsstuga

Orientexpressen

Provbo en Kabe

Stuga