Boende – Furuvik

Sök på furuvik.se

Boende

Varmt välkomna till Furuvik Havshotell samt Havscamping & Gästhamn, en pärla med fantastisk utsikt över Östersjön. Havshotellet, Havscampingen och gästhamnen ligger i viken Sandvik bara ett stenkast från parken. Den 19 maj öppnar parken, hotellet och campingen.

På Furuvik Havshotell har vi 28 fyrabäddsrum och på Furuvik Havscamping har vi stugor, campingplatser med el och våra tågvagnar Orientexpressen med sovkupéer. Våra Stugor och Havsstugor har bäddar för 6 personer med möjlighet till 2 extrabäddar för barn i bäddsoffa. Campingplatserna har alla en generös gräsyta och tillgång till el.

När du bokar hotellrum, stugor, havsstugor och elplatser ingår alltid Furuvikspaketet med två dagars entré till Furuviksparken. Detta gäller även för er som har säsongskort/guldkort.

Läs mer om respektive boende på länkarna nedan.

Våra boenden

Campingplats med el

Furuvik Gästhamn

Furuvik Havshotell

Havsstuga

Orientexpressen

Provbo en Kabe

Stuga

Övriga boenden

Scandic CH

Ligger i centrala Gävle, endast 2 minuters promenad från järnvägsstationen. Där finns trådlös Internetuppkoppling i 3 mötesrum och i alla gästrum. Du kan varva ned i bastun och relaxavdelningen eller träna i gymmet. Koppla av i restaurangen och baren efter en härlig dag i Furuviksparken.


Scandic Gävle Väst

Hotellet ligger nära naturen, 10 minuter från Gävles stadskärna. Här kan du träna i träningsrummet, koppla av i poolen och bastun eller äta en god middag i restaurangen.


Elite Grand Hotel

I en pampig byggnad från 1901 och granne med Gävle tågstation ligger detta vackra hotell. Här erbjuds en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender. I hotellet finns relaxavdelning, vacker restaurang och bar.


Clarion Hotel Winn

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Gävle, nära till både shopping och kultur.


Älvkarleby Turisthotell

Älvkarleby Turisthotell ligger vackert och naturnära precis där Dalälven mynnar ut i havet några mil söder om Gävle.