Magic Hours

Furuvik erbjuder allt ni kan önska! Överraska medarbetare och kunder med underhållning och äventyr på Furuvik och passa på att låta hela familjen följa med. Träffa slängiga orangutanger och smarta schimpanser i Apornas Värld, eller störta ner i Sky Tower på tivolit. Med Magic Hours på Furuvik får ni uppleva det mesta av det bästa när det gäller upplevelser samlade på en och samma vackra plats. En allt-i-ett lösning som passar perfekt när ditt företagsevent ska tillfredsställa många olika viljor. I vår populära park är avstånden små men upplevelserna stora. På Furuvik blir det väldigt enkelt att välja när någon vill se konserter, en annan vill mata apor, en tredje åka karusell och en fjärde åka vattenrutschbana.

Event och speciallösningar

Företagens familjedagar - under ordinarie öppettider

- Företaget som värd
- Profilerat välkomnande med röda mattan entré
- Alla attraktioner
- Lunch/middag i parken
- Hyr Furuviks egen Cirkusbyggnad
- Dedikerad projektledare

Företagens familjedagar - Exclusive!

- Hela parken
- 10 000 besökare
- Alla attraktioner
- Alla/utvalda restauranger öppna
- Furuviks Cirkusbyggnad som högkvarter
- Profilerat välkomnande med röda mattan entré
- Dedikerad projektledare

Tivoli & Event

- Möjlighet att hyra endast tivolit
- Det går att arrangera företagsevent så som teambuildning.

För fler förslag, priser och erbjudanden, kan ni även ringa 010-708 7000 eller maila foretag@parksandresorts.com, så kontaktar vi dig!

 

 

Våra kunder berättar

Vi möttes av professionell och hjälpsam personal

Unionen anordnade en familjedag för våra medlemmar. Vi ville ge våra medlemmar möjlighet att få ut något extra av sitt fackliga medlemskap.         

En av våra hjärtefrågor i Unionen är vikten av att skapa balans mellan arbete och fritid. Genom familjedagen på Furuvik kunde vi erbjuda en aktivitet som hela familjen, gammal som ung, kunde uppleva tillsammans och få gemensamma minnen. Hos Furuviksparken möttes vi av professionell och hjälpsam personal, som med omtanke och glädje hjälpte oss att skapa ett arrangemang som blev otroligt lyckat. Tack!

      

Mia Aho Wahlberg

Regionchef, Unionen

Konserter 2017

Kolla in alla sommarens artister här