Hitta till Furuviks­parken

Furuviksparken ligger ca 1 mil söder om Gävle efter riksväg 76. För din GPS: LAT 60 39.255 N LONG 17 20.148 E

Ta bussen till Furuvik

Du kan åka buss från Gävle till Furuvik. För tider kolla www.ul.se

Du kan även åka med Perssons Resors Furuviksbuss, läs mer på www.perssonsresor.se

Ta bilen till Furuvik

Från Uppsala, Avesta, Falun och Bollnäs åker ni på ungefär en timme, från Stockholm på ca. en timme och fyrtio minuter, från Sundsvall på ungefär två och en halv timma. Vi har en helt nybyggd parkering direkt utanför entrén. Furuvik är väl skyltat från E4an. Parken ligger längs E4ans gamla sträckning längs kusten, en mil söder om Gävle (avfart från E4 Gävle syd, eller vid Dragon Gate om ni kommer från söder).

Parkeringsavgifterna på våra parkeringa går via Q-park som tar 50 kr/dag. Från sommaren 2015 kan du som parkerar på Furuvik betala din parkering med mobilen. Betallösningen heter SEQR och är en app som utöver möjligheten att betala med mobilen samlar flera smarta funktioner i en. Läs om hur du går till väga  här.

Ta båten till Furuvik

Kom till Furuvik havsvägen och lägg till i Furuviks fina Gästhamn. Här hittar ni en utsikt som inte går att beskriva. Ta med vännerna innan konserten eller parkbesöket och lägg till i hamnen. Här finns grillar och mycket annat. Läs mer om Furuviks Gästhamn och Havscamping här.

Ta tåget till Furuvik

Precis utanför parken ligger Furuviks perrong, 50 m. från entrén. För information om tider och priser - se länkar nedan.

Bokning via www.resrobot.se, www.ul.se eller www.sj.se

Ta taxi till Furuvik

Ring Sverige Taxi (Gävle Taxi) 026 12 90 00 www.gavletaxi.se

Ta cykeln till Furuvik

Bor du i Gävle ska du naturligtvis passa på att testa den asfalterade och belysta cykelbanan som nu är helt färdig och leder ända fram till Furuviksparken från Gävle. En utmärkt utflykt på en mil enkel väg.

 

webbshoppen

Guld- och säsongskort
- gå före i entrékön!

Boka Boende

Ring för bokning och mer information
010-708 7000