Bad

Furuviks poolområde är på väg mot att bli ett av regionens häftigaste äventyrsbad utomhus. Idag finns en stor härlig pool, en sprillans ny barnpool, två fartiga vattenrutschar, plaskigt äventyrstorn, som gjort för roliga och spännande badlekar.
Äventyrsbadet öppnar den 3 juni.

Efter en varm, härlig dag fylld av nya djurvänner och massor av karusellåkande är det skönt att ta ett dopp i vår stora pool. Poolen ligger till höger strax innanför entrén omgärdad av en lummig grönska. En perfekt tummelplats för alla som gillar härliga vattenlekar. Runt poolen finns ett skönt trädäck och stora gräsytor att lägga ut picnicfilten på och bara njuta. Våra allra minsta gäster kan svalka sig i vår sprillans nya barnpool.

På området finns det en glasskiosk samt duschar, toaletter och omklädningsrum. Du badar i badbyxor, baddräkt eller bikini. De allra minsta använder badblöja. Av hygieniska skäl tillåts inte badkläder av bomull eller liknade material.

Vill man övernatta erbjuder vi unikt boende i Orientexpressen som består av sovvagnar från den ursprungliga tåglinjen Paris - Istanbul. Där sover man skönt och vaknar bara några morgonsprång från det turkosa vattnet i poolen.

Vi förbehåller oss rätten att stänga av delar av poolområdet vid reparationsarbeten, ogynnsam väderlek etc.

webbshoppen

Guld- och säsongskort
- gå före i entrékön!

Boka Boende

Ring för bokning och mer information
010-708 7000