Svenska succégruppen Hov1 spelar på Furuvik

Konsertbokningarna inför sommaren 2017 har inletts och nu står det klart att en av de hetaste svenska hiphopgrupperna just nu är klar för en spelning på Stora Scen i Furuvik. Sedan genombrottet 2016 har framgångarna bara avlöst varandra och deras största hit ”Kärleksbrev” har spelats över 4 miljoner gånger på Spotify. Den 27 maj kl. 20.00 ställer sig killarna i Hov1 på Furuviks Stora Scen.

De fick sitt genombrott sommaren 2016 med spelningar på bl.a. Emmabodafestivalen, Storsjöyran och ett bejublat framträdande på Rockbjörnen. Debutsingeln ”Hur kan du säga saker” skrevs redan när de flesta av killarna gick på gymnasiet och följdes upp av ”Kärleksbrev” som hittills har över 4 miljoner spelningar på Spotify. Låten ”Ska vi?” skrevs rakt ur hjärtat utan censur och Hov1:s fjärde singel ”Hjärtslag” gick direkt in på plats 14 på Spotify-topplistan i Sverige. 

– Bokningarna inför konsertsommaren 2017 är i full gång och det känns otroligt kul att idag kunna berätta att Hov1 kommer till Furuviks Stora Scen den 27 maj. Vi har dessutom många fler fantastiska konserter att se fram emot till sommaren, säger Nina Tano, VD på Furuvik.