Sök på furuvik.se

Havsstuga

På Furuviks vackert belägna havscamping finns 21 stycken supermysiga Havsstugor. Varje med plats för upp till 6 personer fördelat på två sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med två våningssängar. Vardagsrummet har två stora glasdörrar som leder ut till en terrass vänd mot havet.

När du bokar en havsstuga ingår alltid Furuvikspaketet med två dagars entré till Furuviksparken. Detta gäller även för er som har säsongskort/guldkort.

Våra boenden

Campingplats med el

Furuvik Gästhamn

Havsstuga

Orientexpressen

Provbo en Kabe husvagn

Stuga

Övriga boenden

Elite Grand Hotel

I en pampig byggnad från 1901 och granne med Gävle tågstation ligger detta vackra hotell. Här erbjuds en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender. I hotellet finns relaxavdelning, vacker restaurang och bar.


Scandic Gävle Väst

Hotellet ligger nära naturen, 10 minuter från Gävles stadskärna. Här kan du träna i träningsrummet, koppla av i poolen och bastun eller äta en god middag i restaurangen.


Scandic CH

Ligger i centrala Gävle, endast 2 minuters promenad från järnvägsstationen. Där finns trådlös Internetuppkoppling i 3 mötesrum och i alla gästrum. Du kan varva ned i bastun och relaxavdelningen eller träna i gymmet. Koppla av i restaurangen och baren efter en härlig dag i Furuviksparken.


Clarion Hotel Winn

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Gävle, nära till både shopping och kultur.


Älvkarleby Turisthotell

Älvkarleby Turisthotell ligger vackert och naturnära precis där Dalälven mynnar ut i havet några mil söder om Gävle.