Campingplats med el – Furuvik

Sök på furuvik.se

Campingplats med el

Aktiviteter:

Furuviks Havscamping har 74 st campingplatser, samtliga med el. Här kan man bo med husvagn, husbil eller tält.

Det finns två kategorier av platser. Plats 1-50 med ett mer havsnära läge. Plats 51-74 bakom Servicehus 2 i en fin dunge.

När du bokar en elplats ingår Furuvikspaketet med två dagars entré till Furuviksparken. För våra säsongs- och guldkortsgäster har vi ett begränsat antal platser. Ring bokningen på 010-7087000 för mer information.

Våra boenden

Campingplats med el

Furuvik Gästhamn

Havsstuga

Orientexpressen

Provbo en Kabe

Stuga

Övriga boenden

Elite Grand Hotel

I en pampig byggnad från 1901 och granne med Gävle tågstation ligger detta vackra hotell. Här erbjuds en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender. I hotellet finns relaxavdelning, vacker restaurang och bar.


Scandic Gävle Väst

Hotellet ligger nära naturen, 10 minuter från Gävles stadskärna. Här kan du träna i träningsrummet, koppla av i poolen och bastun eller äta en god middag i restaurangen.


Scandic CH

Ligger i centrala Gävle, endast 2 minuters promenad från järnvägsstationen. Där finns trådlös Internetuppkoppling i 3 mötesrum och i alla gästrum. Du kan varva ned i bastun och relaxavdelningen eller träna i gymmet. Koppla av i restaurangen och baren efter en härlig dag i Furuviksparken.


Clarion Hotel Winn

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Gävle, nära till både shopping och kultur.


Älvkarleby Turisthotell

Älvkarleby Turisthotell ligger vackert och naturnära precis där Dalälven mynnar ut i havet några mil söder om Gävle.