Orientexpressen

Visst låter det spännande? Nästan som att ta plats i en saga från en svunnen tid. Precis innanför parkens entré står tre sovvagnar från Orientexpressen uppställda på räls.

Vagnar som rullat på den legendariska linjen mellan Paris och Istanbul grundad i slutet av 1800 - talet. Det är mindre kupeér med tre bäddar ovanpå varandra med plats för två vuxna och ett barn. Boendet är en barnfavorit, annorlunda och ligger lägligt, bara några skutt från poolen. Standarden är av vandrarhems karaktär. Vi vill upplysa om att temperaturen i kupeérna växlar i takt med väder och vind dvs. varmt vid riktig sommar och svalt vid kallare väder. Väljer du att bo i Orientexpressen ingår entré till parken i priset, vare sig Ni bokar via telefon eller online. Incheckning sker i vår Gästservice inne i parken, 48h parkeringstillstånd köpes med fördel vid bokningstillfället och hämtas ut i entrén till parken, alternativt i samband med incheckning (då dock inne i parken).

Fakta
Madrass, täcken och kuddar finns. Sänglinne och handdukar tas med eller hyres. Kostar 130 kr/set vid förbokning och 160 kr/set på plats.

I varje vagn finns 2 toaletter. Eluttag finns, dock begränsat antal. I det närliggande servicehuset finns bord och stolar, köksutrustning, spis, mikrovågsugn och kylskåp. Här finns även handikapptoalett och dusch.

Hundar är ej tillåtna i Orientexpressen.

Boka online

För telefonbokning ring 010-708 7000
Öppet mån-ons, fre 08.30-17:00, tors 09:00-17:00

Mail: info@furuvik.se

   

webbshoppen

Guld- och säsongskort
- gå före i entrékön!

Boka Boende

Ring för bokning och mer information
010-708 7000

Följ Furuviksparken på instagram

  • Följ Furuviksparken på instagram
  • Följ Furuviksparken på instagram
Tagga din bilder @furuviksparken (så kanske de dyker upp här.)
  • Följ Furuviksparken på instagram
  • Följ Furuviksparken på instagram
Tagga din bilder @furuviksparken (så kanske de dyker upp här.)